COMENZI SI CONTACT

Daca doriti sa plasati o comanda, completati FORMULARUL DE COMANDA din meniu.

Sau  

Precizati produsul solicitat,dimensunile cainelui : circumferinta gat, circumferinta piept, lungime spate ( de la zgarda pana la baza cozii), adresa de expeditie + nr de telefon.Aceste informatii pot fi transmise pe email imbracaminte.caini@gmail.com sau telefonic  : 0747082094 .

Produsele comandate  se expediaza prin Fan Courier, cost 25 lei pe terioriul Romaniei, plata ramburs. 

Articolele comandate sunt insotite de factura.

37 de gânduri despre „COMENZI SI CONTACT

  1. Buna ziua!As vrea sa va intreb daca se poate sa imi faceti la comanda pwntru un amstaff ceva de genu ca si un costum pentru o nunta ceva asa mai festiv?multumesc!!

    Apreciază

  2. Buna,
    Ma intereseaza ZGARDA CLASS 7,daca e posibil ca acest produs sa fie de culoare alba,pe margini si papionul in sine negru.La fel sa nu contina nasturi de nici un fel.
    Astept un raspuns ,
    Merci.

    Apreciază

  3. Buna ziua, am primit hainitele comandate, ii vin foarte bine printesei mele, va multumim foarte mult, luna viitoare o sa mai vreau o salopetuta tip zebra de iarna, dar o sa va sun la telefon, multe salutari din alba iulia.

    Apreciază

  4. Buna ziua, as dori sa imi trimiteti pe mail o oferta de hainute care s-ar potrivi la pechinez. Am o catelusa pechinez de 8 luni si ma gandesc ca vine frigul si trebuie sa ii cumpar ceva hainite. Am inteles ca trebuie sa ii iau niste masuri, dar mai intai as vrea sa vad ce modele imi aleg. Cu multumiri, o zi frumoasa.

    Apreciază

    • Buna ziua..
      Ar trebui sa va trimit toate imaginile expuse pe site, in principiu se potriveste orice hainutza. Fiecare model are precizari privind dimensiune minima / maxima. Este mai simplu daca discutam dupa ce alegeti dvs . In cea mai mare majoritate hainutele expuse sunt recomandate cainilor cu lungime a spatelui minim 30 cm max 45.

      Apreciază

  5. Buna ziua,

    M-ar interesa niste sepcute pentru protectie solara pentru 3 caini din rasa english cocker spaniel (1 baiat si 2 fete). Circumferintele capului sunt: 35, 36, 38 cm. Imi puteti trimite, va rog, ceva modele pe email, impreuna cu precizari legate de materialele folosite? Imi doresc sa fie practice, in culori deschise, dar si frumoase.

    Multumesc mult!

    PS: Foarte frumoase hainutele afisate

    Apreciază

  6. Buna ziua!Pentru cateii de talie mare aveati o hainuta denumita Igor…acum nu o mai vad pe site.Inteleg ca nu mai este disponibila??La nordika vad ca ati schimbat pozele-este o varianta noua a hainutei sau doar pozele sunt noi??Personal mi se pareau mult mai clare cele anterioare eventual daca aveti poze mai in detaliu se pot trimite pe email??.Multumesc

    Apreciază

    • Da este disponibila hainuta. Comanda presupune sa ne transmiteti dimensiunile catelusului :
      circumferinta gatului, circumferinta pieptului dupa picioarele din fata, lungime spate de la zgarda pana la coada. De asemenea este nevoie de adresa de expeditie + nr de telefon, si ce forma de livrare doriti : posta ro/ 8 lei, prioripost cu livrare la domiciliu / 15 lei, curier rapid / 25 lei.Plata se face ramburs si cuprinde costul produsului afisat pe site + taxele postale

      Apreciază

  7. Buna ziua,
    Am vazut articolele de imbracaminte, m-ar interesa salopeta extrema, pentru un baietel westie. Am sa va trimit masuratorile pe care le-ati solicitat aici, in scris, sau poate la telefonul afisat.
    Ma intereseaza o hainuta, nu prea groasa, dar care, mai ales, sa acopere picioarele din spate, (genunchii) la care avem operatii.
    Foarte frumoase hainutele !
    Cu stima,
    Mirela Badea
    Bucuresti.

    Apreciază

  8. Buna ziua , sunt interesata de o haina pentru protectie de umezeala dar pentru caine talie mare , labrador , fetita , culoare aurie . Daca aveti amabilitatea de a-mi trimite in mail oferta dvs cu aceste articole va raman indatorata .
    Cu stima ,
    Monica Gaciu
    monicagaciu@yahoo.com

    Apreciază

Lasă un comentariu