CONDITII COMERCIALE

 

Site-ul Hainepentru caini-  Peta’s este operat de firma Peta Creativ SRL cu sediul in Sibiu, str. Ghe Sincai, 22 inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J32/885/2014, CUI 33691751 Utilizarea site-ului Haine pentru caini Peta’s(incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului magazin online Peta’s isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Informatii generale despre produsele Peta’s

Hainele pentru caini marca Peta’s se confectioneaza customizate pe rasa si dimensiunile cainilor dvs. in conditiile de pret, culoare, dimensiuni precizate in descrierea fiecarui articol.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului magazin online Peta’s nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Returnarea produselor

Conform art. 4 din legea 130/2000 consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul are dreptul de a returna  produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor.Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 15 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat. Pentru a evita respingerea cererii de rambursare a contravalorii produsului tău, asigură-te că produsul in cauză indeplineşte condiţiile de returnare: produsul are toate etichetele originale intacte, produsul nu a fost purtat, produsul se află in ambalajul original, ambalajul original nu a fost deteriorat si produsul tău este insotit factura originala.

Prevederi legale

Termenii si Conditiile de mai sus se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la Protectia Cumparatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori .
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Termen de expeditie

Coletele sunt expediate cu Fan Courier in termen  de aproximativ 2-4 zile de zile calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. De asemenea nu suntem raspunzatori de intarzierile datorate serv. de  curierat.

Plata

Fiecare articol are afisat pretul aferent. Costul expeditiei 25 lei. Se achita in sistem ramburs .

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s