Despre PetaS

cropped-12062727_1250365161647713_677766372_o.jpg

Produsele PetaS sunt concepute și inspirate din tendințele culturale ale momentului, ne mândrim că oferim un design elegant și unic. Articolele noastre sunt atent confecționate și adaptate diverselor rase de caini. .Angajamentul pentru calitate subliniază credința noastră de a face lucruri care te inspiră pe tine și câinele tău ,să aratati și să va simți minunat. Gama noastră folosește doar țesături și materiale care au fost selectate atent pentru funcționalitate și estetică. Produsele noastre nu sunt niciodată produse în masă – sunt confectionate in serie mica ,si finisate manual de către noi. Inspirația din spatele brandului nostru, este Opal chihuahua ,ea este testerul principal și modelul nostru de produse. Speram cu adevarat , ca toti cainii mari si mici iubesc hainutele PeaS!

17 gânduri despre „Despre PetaS

  1. Dupa cumpararea a doua produse ale acestei firme ma declar placut impresionat atat de raportul calitate-pret cat si de preocuparea Doamnei Dana Enghis pentru respectarea celor convenite cu clientul. Felicitari si…recomand tuturor detinatorilor de caini si/sau pisici sa se adreseze cu incredere acestei firme pentru consiliere si achizitionare produse de calitate.

    Apreciază

  2. va multumesc pt colaborare…sunteti o doamna de nota 10. am cumparat de la dumneavoastra si o sa o mai fac cu placere. va felicit pt tot. rabdarea de care da-ti dovada…mult succes in ceea ce faceti

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s